Hastiga onsdag

Har gjort svenska provet i nationella idag, det gick sådär men jag hoppas att det blir mer än G iaf...Eftersom vi inte hade någon lektion i personaladministration så fick jag och flera andra ovetande elever det. Så jag gjorde klart min engelska c uppsatts, det blev inget bra men nu är den inne och jag tror iaf att det inte blir något IG. Ska invänta sista lektionen som är klassråd vid tolv, gud vad det är tråkigt att vänta i flera timmar bara för att sedan ha tio minuters lektion. Men vill man inte ha 1.5 timmes uppskrivning så går man, lektionen är 30 min men uppskrivningen på 1.5, någon som tycker det är CP mer än jag?? Ingen har komenterat mitt nyfärgade hår, big surprise there... Men jag har ju inte träffat någon utav mina kompisar än så förhoppningsvis märker dem det.

I morgon är det bara en lektion, tror jag. Så upp och till skolan kl 8 och hem halv 10. Vi har konstiga lektioner...

Fullspäckad dag

Den här dagen har varit lång men rolig, har hunnit med att göra nationella prov i engelska b i skrivning, skulle minswt skriva 300 ord och jag tror ja landade på 450 ungefär. Sedan hade vi handel och då gjorde jag klart alla uppgifter, MVG here I come ;) Sen hade vi svenska och fick reda på att jag ska göra nationella i svenska b i morgon (so goodbye sovmorgon...) Sen var jag och Bine på stan, hittade ingen studentklänning men dock två söta toppar för 100kr =) Färgade håret kolsvart igen och det blev jättebra bortsett från att halva ansiktet förblev svart efter färgningen...

'New Moon' släpps på bio den 20-11-2009, kan sknappt bärga mig! Kommer att gråta som F-A-N, gjorde ju det då jag läste boken... På tal om böcker, vet ni vad som kommer ut i Juni? En ny STEPANIE PLUM novell!! Äntligen kommer nummer 15 i serien som har namnet 'Finger Licking Fifteen', 23-6-2009 alltså!


ÄNTLIGEN!

Aldrig slutförda

Skriver mycket men lyckas aldrig slutföra mina böcker, rabblar jag fram några titlar ska ni nog se att jag ännu är intresserad men orkar inte skriva vidare:

Bevingad - handlar om en kvinnlig ängel som skickas ner till jorden efter att Lucifers son tagit sig ur sitt fångeskap och härjar fritt på jorden. Inspirerad av filmerna Constantine och Gabriel. Boken blev endast 10 sidor och ligger på is.

Bevingad varelse - Mary blir räddad utav den fallna ängeln Gabriel och hamnar mellan honom och de allsmäktiga som vill åt honom. Boken kom till kapitel 3 men sen tog det slut.

Demonen vid min sida - Uppföljaren till 'Demonen i mitt liv' som kretsar kring Brianna och hennes demon William som nu måste hitta sin väg tillbaka till jorden för att rädda Briannas bror. Inspirerad av Twilight-böckerna. Boken kom endast till kapitel 2.

Efterliv - Har två olika berättelser beroende på dator, handlar om den levande döda Colin som lever i mörkret men ser ljuset då han får syn på henne... Boken blev bara några sidor, inget stort intresse där...

Från en annan synvinkel - Zach får under en olycka märkliga krafter att förutspå när folk i hans närhet ska dö. Inspirerad av serien Tru Calling. Boken kom till kapitel 2.

Fängelse eller förort - Tänkt att bli en ungdomsbok med en komisk tvist, handlar om en tonåring som tvingas välja mellan att hamna i fängelse eller flytta till sin pappa. Inspirerad av filmen Georgia rules. Boken kom två sidor.

Konsten att se - Alexandras jobb är att döda allt ont, hon ingår i en organisation som skyddar världen från övernaturliga ting. Boken blev 5 sidor lång.

Patient 113 - Jack ska börja som psykiatriker på ett mentalsjukhus och börjar att tvivla på att en utav hans patienter verkligen är sinnessjuk. Inspirerad av filmen Gothika. Boken kom några sidor men har legat i bakhuvudet länge.

Testperson 113 - En man vaknar upp utan minne och jagas av agenter och militär, han får reda på att han tillhör regeringen och ett hemligt forskningslabb. Inspirerad av spelet Second Sight. Boken blev 4 sidor lång.

Topphemligt - Jessica får reda på att hennes pappa var en agent och nu vill alla skurkar åt henne för att kunna få ur informationen om vart en atombomb ligger gömd. Boken var ett stort intresse för mig och blev lik Stephanie Plum-böckerna då skräck och passion blandades med humor. Boken blev över 60 sidor innan den lades ner...

Täckmantel tvilling - Angela blir kontaktad av FBI att utföra ett uppdrag som omfattar att hon går in under täckmantel som hennes döda tvillingsyster, komplikationer dyker upp då hon inleder en romans med sin handledare Jasper. Boken är en ersättare till 'Topphemligt' som jag tappade intresset för och inspirerades utav Chris Rocks film 'Bad Company', den blev 23 sidor lång men är inte fullt nedlagd.

Välkommen till familjen - En familj med speciella krafter återförenas då en utav dem blivigt kallblodigt mördad, en utav dem tvingas lämna sin bekväma livsstil och återgå till sitt förflutna för att ta reda på vad som egentligen hänt. Boken blev bara 3 sidor...
 
Av hela mitt svarta hjärta - En berättelse om en vampyr och en människa som försöker att reda ut sina känslor mot varandra, men motgångar som andra vampyrer och släktingar gör det inte lättare. Boken ligger nu på 55 sidor men är långt ifrån klar, det finns en chans att jag skriver klart den snart eftersom det inte var länge sen jag skrev den och jag har ännu kvar idén i huvudet...

Avvikelser - Min nuvarande bok som fått många namn men stannat på just 'Avvikelser'. Jenna Bloom flyttar till New York efter att hennes mammas sambo fått jobb där, hon undergår drastiska förändringar efter att hon träffat den udda gruppen med tonåringar som har ett stort intresse för henne. Hon inser att hon är en av dem och att hon har starka känslor för den mystiske Leon. Nej boken är inte som Twilight men har nog en del liknelser, jag har tagit mer inspiration från X-men kan jag avslöja... Boken är som sagt "in-progress" men har kommit över 30 sidor nu.

Det här är bara ett urval utav de böcker jag vill skriva vidare på, jag har ton liggandes som väntar på att bli färdiga men inget händer. Någon dag ska jag kolla igenom dem alla och försöka få klart dem, det skulle vara kul =)


Några bokomslag till de berättelser jag skrivit på...

Drömmar

Vi har alla något vi vill bli när vi gått ut skolan och fått det bakom oss. Jag vill skriva, skapa och förbrylla folk. Min största dröm skulle vara att bli filmskapare, manusskrivare, producent eller författare. Jag älskar att skriva, har hur många idéer som helst och skulle gärna dela med mig till andra för pengar. Tänk att bli betald för något man älskar att göra, det skulle vara himmelriket. Dessutom skulle det vara kul att få kritisera och recensera filmer, om någon nån gång läst mina skrifter på www.flixter.com så kanske man fattar att jag är en filmrecensent som gillar att dela med sig av sin åsikt. När det gäller politik och frågor om klimatet skiter jag fullständigt i det men om det rör media är jag på ;)


Tänk att få jobba med 20th Century Fox...

Ink

Sitter och letar tatueringar så här på lördags-förmiddagen och hittar hur många fina ving-tatueringar som helst. Grejen är den att ja redan har en ving-tatuering, dock insluten i en musiknot, så det kanske skulle se konstigt ut med en till? 3 motiv har jag fastnat för: vingar, tribal klump och kors. Alla som känner mig vet att jag älskar kors, det är bara så. Men det finns så mycket jag vill ha... Här är några förslag:


En snabbis

Har nästan gjort klart mitt engelska B projekt idag, och jag började med det i morse =P Alla andra har haft minst en månad på sig så jag känner mig stolt, gillade verkligen det jag tog upp om skräckfilmer och försökte att inte lägga in så mycket egna tankar i texten förän till slutet då jag tipsade om skräckfilmer jag tyckte om. Såg Supernatural nyss och gillade det, varje vecka något fantastiskt. Har tagit fram cykeln sedan månader av uppbehåll och älskar att cykla nu när det är så fint väder =) Ska hem till Bine ikväll med min familj och äta middag, det ska bli kul men jag MÅSTE duscha för jag e en liten äcklig boll just nu...


Trevlig helg!!!

Jobb och skräck

Jobbade som ett litet djur igår men lyckades komma hem iaf till klockan 6, har gjort klart handelsläxan idag men engelskan väntar men det ser jag faktiskt fram emot då jag får skriva om vad jag vill. Den förra gången skrev jag ett arbete om Stephenie Meyer på 8 sidor och fick Mvg ;) nu tänker jag skriva om skräck, hur det påverkar oss både fysiskt och psykiskt och varför det är så kul att vara rädd, det hela ska handla om skräckfilmer och det älskar ju jag så det lär gå skitbra =) Uppdaterar min lila iPod med ny musik dagligen och jag är ständigt på jakt efter mer, igår när jag jobbade blev jag trött av att lyssna på samma låtar om och om igen, jobbade ju från 9.00 till 18.00 så det blev mycket musik... Ska jobba i eftermiddag om maskinen funkar som jag ska jobba med, annars blir det en mysdag vid datorn ;)

After Dark Horrorfest har kommit ut med en ny uppsättning av filmer! Äntligen! 8 Films 2 Die 4 fortsätter och jag gör allt för att se dem, min favorit lär nog bli 'Autopsy' vilket handlar om ett gäng ungdomar som blir fast på ett nedlagt sjukhus...

Jacka, iPod, mobil, film...

Är just nu inne på ett shopping-stadie. Jag hämtade ut min nya iPod i fredags och blev riktigt glad då jag hade den i handen, den är lila men ser nästan blå ut vilket gjorde mig glad för jag hade velat ha en blå =) Dock har jag inte kunnat använda den till mer än spel för att inget iTunes finns här i fardhem och min bror har inte den musik jag vill ha på min nya bäbis, så jag får lägga in allt ikväll då jag kommer in till min data. Min mobil gick just sönder, inte så mycket att den inte går att använda men en knapp ramlade loss och det gör mig galen. Jag kollade och såg att garantin ännu gällde men frågan är om jag verkligen vill lämna iväg min mobil. Jag pratade med mamma och det finns inget sett mina föräldrar hjälper mig med att få en ny, så det blir min uppgift i så fall. Jag har kollat runt men hittar inget jag verkligen vill ha, men sedan så såg jag den mobilen jag ville ha innan jag fick den jag har för nuvarande bruk: Sony ericsson s500i myserious green. Den jag har heter Sony ericsson s500i spring yellow, så jag ville alltså ha en svart/gröna istället för den gula och jag funderar på att skaffa mig den svarta. Jag älskar ju min mobil och vet alla funktioner och kan allt utantill, så varför inte bara buta skalet till en annan mobil och sedan setta i kortet och minneskortet i en ny?

Som sagt tänker jag mycket på nya grejer, letade efter en ny vårjacka häromdagen vilket gick sådär... Fick ju iPoden och dubbel-dvdn och får Twilight den 30e. Jag är köpgalen och för en gångs skull har jag pengar, jobbade ju på lovet så jag får min lön snart och den räcker till min nya mobil, frågan är om jag ska genomföra det? CDON måste verkligen gilla mig isf, först en beställning på ca 1600kr och nu kanske en på 1700kr...

mysterious green
Sony ericsson s500i mysterious green 1699kr

Get Down

Har kommit in i en hip-hop period. Såg Step Up 2 the streets igår och har sett den om och om igen sedan dess, tidigare lyssnade jag på Kevin Rudolf och Flo Rida, nu har jag fått hem flera album och gottar mig med den nya musiken. De kanske inte är så nya men jag har inte hört alla tidigare, bland samlingen finns Pitbull, Lil Jon, Busta Rhymes och Jadakiss. Ville verkligen lyssna på mer tung hip-hop efter filmens slut och älskar musiken. Flo Rida är dock bäst just nu, Right Round är fortfarande lika bra som när jag upptäckte den några månader sedan, hans nya skiva e okej men gillade den tidigare bättre. Om man vill höra något roligt ska man lyssna på låten Gotta get it (dancer) av Flo Rida vid 3:59, det är asroligt!

Köpgalen

Jaha, 1617kr borta från kontot..... Ja har inte fått kortet snott om det är vad ni tror, nej jag har beställt ifrån CDON ;) Beställde den lila iPoden på 8GB som jag ville ha, plus en dubbel-dvd med Fantastic Four och Fantastic Four 2 och så förhandsbokade jag Twilight-filmen så att jag slipper göra det när den släpps, fick ju fraktfritt nu när jag handlade så mycket hihi.


Fantastic Four/Fantastic Four 2 69kr (vid beställning över 169kr fick man köpa dubbel-dvder för mindre än halva priset, tror jag blev överkvallificerad...)
iPod nano purple 8GB 1379kr (ordpris 1699kr)
Twilight 169kr (förbokad så den kommer då den släpps i slutet av april)

Längtar tills min bäbis kommer så jag kan få slänga in fler låtar och skutta omkring =)

Hmm... 8 GB eller 16 GB?

Varje gång jag lägger till fler låtar till iTunes så måste jag radera gamla för att få allt att få plats på min lilla bäbis som rymmer 4 GB. Har pengar över ifrån resan (2000kr) och funderar på att köpa en större iPod men vet inte vad jag ska ha. Har hittat en lila på CDON med 8 GB i minne för 1379kr och sedan en svart med 16 GB för 1839kr. Är verkligen behov av en större iPod men vet inte om 16 GB är lite för mycket, jag tar ju bara in de låtar jag lyssnar på.

När det gäller 8 GB finns det endast en orange och lila på CDON och just nu för 16 GB finns bara den svarta, tror det är någon ny modell... Hur det än blir lär jag nog inte beställa förän tills Aprils slut, eftersom jag ska beställa Twilight dvdn när den kommer ut ;)

Glass + tecknat

Som sjukling går jag tillbaka till barn-stadiet. Har sett på Disney-filmer idag och ätit glass för halsen. Såg i morse Hitta Nemo och nyss Lilo och Stitch, det var kul att se svenska tecknade filmer och jag har ännu fler på lager. Kalla mig barnslig men det är skönt att se något som inte involverar action och hög metalmusik som får hjärnan att smälla av.

Passion

Alla samlar nog på något, tex min kompis Bine som samlar på skor. Jag samlar på filmer, har en ganska bra samling men det är inte min största samlar-instinkt, det är parfym =) Älskar parfym. Har dock inte så många men en tjej kan ju alltid drömma...

Parfymer jag har:

Mina parfymer som är värda att nämna:
Puma Create 100 ml ca 200kr
Britney Spears Midnight Fantasy 50 ml (inköpt set med kräm & lipgloss) ca 300kr
Naomi Campbell Cat Deluxe At Night 50 ml ca 200kr
Britney Spears Believe 30 ml (nyinköpt) ca 150kr
Hugo Boss Pure Purple 50 ml ca 300kr

Köpte Britneys Believe när jag var på Gran Canaria och älskar den. Den är liten men doften räcker genom hela dagen, vilket inte många parfymer gör.

Parfymer jag vill ha:

(Räknar priserna efter 100 ml)

Britney Spears Fantasy ca 349kr (Igentligen inget jag behöver, men det skulle vara kul att ha hela Fantasy-serien)
Paris Hilton Can Can ca 449kr (Jättegod parfym som är alldeles för dyr för att jag ska köpa själv...)
Britney Spears Hidden Fantasy ca 319kr (Rolig parfym och som sagt inte något jag verkligen behöver...)
Kylie Minogue Sweet Darling ca 199kr (prisvärd! Behöver jag säga mer?!)

Snorigt värre

Har blivigt sjuk, är inte något jag haft på min önskelista men vad tusan ska man göra... Halsen skär, snoret rinner och är allmänt slö. Har varit ute och fotat brorsans lilla leksaksbil då han körde den i grusgropar och spärrade både i grus och jord. Fotade med den nya kameran som kan ta hur många bilder på raken bara man håller in knappen, tog över 800 kort och Leo gillade dem så jag var riktigt stolt =) Träffade Tedde på hemse efterråt, det var längesen. Annars har jag inte gjort mycket idag, kom precis in ifrån att ha tagit en liten promenad till änget, orkade inte mer...

Jagar efter ny musik, har hittat några dance-låtar och några från James Morrisons nya platta, har oxå fattat starkt tycke om artisten Kevin Rudolf (hip-hop artist). Det kanske låter som att jag fått några nya låtar men tro mig, det räcker inte för någon som är musik-galen... Dricker cola och har halstabletter redo, skulle ha köpt glass men orkade inte...

GRATTIS JENNIE 19år IDAG!!!!! PUSS

The Brave One

Såg just klart en film 'The Brave One', en drama film rakt igenom. Handlar om Erica (Jodie Foster) som under ett rån förlorar sin fästman David då skurkarna slår ihjäl honom. Hon vaknar upp 3 veckor senare och ser världen ur en rädd kvinnas ögon, allt är annorlunda. till slut bestämmer hon sig för att köpa ett skjutvapen så att hon ska känna sig tryggare. En kväll i en närbutik kommer en man in och skjuter kassörskan till döds, Erica skjuter mannen och med blod på händerna fortsätter hon med att trycka av pistolen i de farliga män hon möter. Polisen Mercer (Terrence Howard) inleder en vänskap med Erica men i jakten efter mördaren som dödar skurkar misstänker han Erica... En riktigt känslosam film. Det var ganska ironiskt att polisen och alla i median trodde att det var en man med en pistol som begick morden, när det i själva verket var en rädd kvinna. En fin film för dem som gillar drama, rekomenderas starkt att ses!


Hemma och bru... mindre blek

Kom hem igår lagom till 3 på eftermiddagen, har inte orkat skriva eftersom det var så oerhört skönt att komma hem och bara slappa. Men det har ju varit roligt. Solen kom och gick som den ville (alldeles för dålig närvaro hade den faktiskt!) men efter flera smickrande kommentarer från päronen känner jag mig brun. Vi har inte gjort så mycket på resan, åkt buss, flyg, båt och taxi. Vi har varit ute och ätit runt över i Gran Canaria, besökt flera shoppingcentrum (min favvo var Yumbo), gått ut på Kasbah en liten snutt (stort område med barer och klubbar) och förståss solat och badat. Den roligaste snubben jag träffade var Pepe, en glad kille med ett stort leende och bra service, som jobbade i hotellet Tamaraguas (där bodde vi) restaurang.


Hotellet vi bodde på =)

Kasbah, stället med klubbar och barer =)

Bine och jag nere på en bar i Kasbah

Coola Pepe och Bean (min extra mamma <3)

Jag sitter på flygplatsen på Gran Canaria då vårat flyg var försenat...

RSS 2.0