Genomgång på säsongspremiärer

Hej på er :) Jag ritar på som attan och slappar tills det är dags för jobb vilket ser ut att inträffat på torsdag ^.^ Nu i höstdimman har äntligen serierna kommit igång och det måste skrivas om ;) Så jag har kollat in några säsongspremiärer och tänkte gå igenom dem lite :D Varning för spoilers, läs inte om ni inte vill veta handlingen i avsnitten ;)

Vi börjar med min favorit-serie...

SUPERNATURAL!

Ja mina pojkar är tillbaka *.* Men inte med lika mycket anamma som man hoppats på. I säsongspremiären fick man uppleva Deans nya vardag som en familjefar i förorten, han har en cool unge och en babe till tjej och ett tråkigt alldagligt liv. Jag fick smått panik när jag fick se att han hade en tråkig vit lasbil istället för impalan men såg sedan att den stod undangömd i hans garrage ;) Hur som helst så började övernaturliga saker att hände kring Dean och han återförrenades med sin bror Sam igen.

Konstigt? Japp. Och det var ingen större dramatik i det hela heller, Sam blev nersläpad till helvetet i säsong 5 och poff så var han tillbaka och ingen verkade så förvånad. Sam och morfarn (han till vänster på bilden) kom tillbaka, ja fattade inte så mycket och blev besviken på hur Dean var redo att lämna sin tjej för att återgå till Sam, men det gjorde han inte ändå...Vilket gjorde mig också besviken XD Nej första avsnittet i serien var förvirrande och verkade inte riktigt hålla måttet med alla andra säsongspremiärer som de haft. Fast efter 5 säsonger och jordens undergång så kanske det inte finns så mycket att klämma ur :P

CHUCK

Vår favorit nörd är tillbaka :D Jag visste inte ens att det skulle göras ännu en till säsong men helt plötsligt hittade jag mig fram till avsnittet ^.^ Chuck påbörjar sitt sökande efter sin mamma då han insett att hon var/är en agent för CIA. Han och Morgan åker fram och tillbaka medan Sarah och Casey gör sina uppdrag på deras håll utan Chucks hjälp. Men allt kolliderar och plötsligt befinner sig allihopa under samma tak och har en rusk skurk efter sig.

Chuck kan man räkna med, han är samma goa kille och serien verkar ta sina tvister men ändå hålla kvar i samma känsla som tidigare vilket gör mig glad :) Jag förstår mig verkligen inte på amerika bara, varför, VARFÖR tar dom med Dolph Lundgren i allt?! Jag hatar honom! Den här gången spelade han ryss dock så man hakade inte upp sig på hans dumma svenska brytning men det fanns ändå där! Blä asså! Ner med Dolph! Men nya säsongen verkar lovande iaf =)

DEXTER

Seriemördaren bearbetar sin sambos död. Det sammanfattade nog hela avsnittet, haha XD Rita mördades utav Trinity-mördaren och sonen Harrison lämnades i en blodig pöl på golvet bredvid och allt blev allt för mycket Deja Vu för Dexter som upplevde samma sak son ung. Han vet inte hur han ska hantera förlusten av Rita och utses att vara kall och okänslig för alla omkring honom, han planerar att släppa allt, lämna Miami och allt bakom sig. Men så får han damp på en "random" snubbe mitt ute i ingenstans och inser att han inte kan fly, han måste gå tillbaka.

Det var känsligt, jag grät själv några gånger men annars var det dramatiskt. Fast Dexter är en drama-serie rakt igenom så det kanske inte är så konstigt :P Här blev det inget mördande men en helt ny handling kom in nu när Dexter står som ensam förmyndare till tre barn, hur han ska lyckas vara en familjefar på heltid samt seriemördare ska bli kul att se :)

VAMPIRE DIARIES

Hunkarna är tillbaka med stormfart :D Alla karaktärer (nästan alla iaf) får lära sig att Catherine är tillbaka i stan, hon rör till det i den redan röriga grytan och intrigerna tätnar med förvirrade blickar. Damon får reda på att det var Catherine han kysste och inte Elena, han blir besviken och ännu mer nere när han får veta av Catherine att hon aldrig älskat honom. Alla vill ha Stefan, när det gäller Damons drömtjejer åtminstone. En ny sorts övernaturliga varelser uppenbarar sig, Tyler och hans familj verkar ha något som liknar en varulvs-förbannelse över sig och Jerremy är bestämt besluten på att avsluta hans liv efter han fått höra om Annas hastiga död.

Pow så kastades man in i allting! Det kändes som om man aldrig haft uppehåll och det var skönt ;) Vampire Diaries var den serien jag såg minst fram emot att se men efter avsnittet blev jag motiverad att slänga mig in i träsket med vampyr-kärlek igen. Glöm tråkiga öppningsscener och diskreta effekter, serien är tillbaka och man kan inget annat än att sätta sig tillbaka och njuta. Det känns dock som att alla vill få med vampyrer och varulvar i alla former av media nuförtiden, True Blood följde den trenden också :P Hoppas det blir något bra i Vampire Diaries och ingen flopp :/

Jag tog bara upp några serier, kan ju inte ta upp alla ^^. Jag har också sett Simpsons och Family Guy men det var inget större att nämna, dom håller måtten men det är knappt då skämten inte riktigt når fram längre. True Blood verkar ha spårat ur totalt med vampyrerna, "shapeshifters" (vad kallar man dem på svenska?), de nya varulvarna och nu féerna.

Nog pratat, simma lugnt!


Ännu en teckning...



Detta är Jiro, dagens teckning :P Det har varit tråk-väder idag så då ritades det igen. Jag hann inte med några fler teckningar men var inte helt koncentrerad heller ;) Har sett på filmen Stay idag, de e en komplicerad thriller som jag fick för mig att se helt plötsligt :P Annars har jag inte gjort så mycket, bara varit glad utav att ja fått ordning på iTunes igen :) Vilar upp mig inför den kommande veckan, har kallat in full styrka på jobbet då kapslar ska limmas stenhårt i 2 veckor... Typ...

Uppdatering

Faaaaaan va länge sen de va ja skrev ett inlägg XD Orkar inte skriva lixom, sitter och ritar hela tiden och för att inte tala om jobb. Det har varit kaotiskt i några dagar men går upp och ner, ena stunden är det jättestressigt och nästa sitter man och rullar tummarna i väntan på att få göra något. Jag har hittat och sett klart en serie, Kimi Ni Todoke (japp, en anime) som hade ett tråkigt slut :/ Men serien var såååå söt och rolig, har skrattat mycket och nu väntar jag på att hitta något nytt att se. Min älskade Kuroshitsuji ska ha säsongsavslutning i morgon så då får jag bara följa en serie i veckan istället för 2 :'O

Datorn är igång förresten, allt funkar bra men det var ett helvete att fixa iTunes för alla låtar försvann och den sparade bibliotek-filen funkade inte efter vi installerat om windows '-.- Det är konstigt dock att bara ha en stor hårddisk i datorn :P

Snart börjar det, oh ja, jag talar om SUPERNATURAL! Wooooohoooooooooo!! X'D Den 24 september sänds första avsnittet av säsong 6, jag längtar såååå! Jag beställde faktiskt säsong 3 och 4 av supernatural idag :D Dom hade gått ner så mycket i pris och erbjudandet 2 serier för 399kr gick inte att ignorera hehe. Har ju haft alla säsonger på datorn men efter hårddisken krashade så försvann ju allt och Bine hade inte alla avsnitt, ja måste ha alla O_o Har kikat på säsong 2 igår och idag, det är riktigt skönt att ha serien på dvd för då kan man se om dem hela tiden :) Tänk att jag köpte första säsongen för 500kr, är man ett fan så är man ;)


väntar längtansfullt på mina älsklingar ^.^

Dator-fix >.>

När min kära hårddisk Bertha brakade ihop köpte jag en ny bärbar hårddisk och en stor vanlig, igår fick bror min för sig att han skulle ordna till inne i min dator :P Allt började med att jag tömmde min största hårddisk som skulle bli C:hårddisken, sedan satte han in den stora hårddisken (1300 GB! :D) och flyttade allt till den så att han kunde ta bort de resterande diskarna. Men nånstans där emellan hände nåt, ja vet inte vad men Leo svor rätt mycket vilket gjorde mig orolig i första taget. Men efter en timmes svärande satt jag och halvsov och brydde mig inte längre hehe. Så vi får se om vi kan få ordning på allt idag, använder min bebis-data för tillfället som funkar rätt bra :) But I want me baby!!

Ska till Bine idag och jobba på Gumbalde i morgon och där emellan ska jag RITAAAAAAAAAAAAAA moahahaha...ni fattar ;)

RSS 2.0