Hysterin börjar bli liiite för mycket

Jag läser, eller försöker i alla fall, att läsa sista boken i Twilight-serien. Men varje gång jag läser den känner jag att den är så mycket annorlunda än dom första tre. Twilight (1an) var mycket kärlek i och handlade om attraktion, New Moon (2an) var smärtsam och hjärtekrossande, Eclipse (3an) var pinande med rivaler och fiender. Breaking Dawn (4an) är så... absurd. Det kanske blir bättre längre in i boken men... damn vad jag blev helt paff förra kvällen jag läste. Jag orkar snart inte med det hela, för en gångs skull har boken fått mig att nästan hata Bella, hon är så dum och självisk ibland att jag spyr! Jag vill komma igenom boken, så att det är slut, tidigare var jag rädd för att inse slutet men nu vill jag bara sätta stopp på mitt lidande. Förstår just nu att ingen planerat att göra Breaking Dawn till film, det finns bara spekulationer till 3an. Älskar Stephanie Meyer men nu får det vara nog...

Jag har fått igång Sims 2, men bara första spelet så det är lite tomt. Fast än så länge har jag bara suttit i BodyShop och gjort alla mina karaktärer till boken. Är på sida 116 ;) Hurra till mig! Har jag tur är det bara hälften av berättelsen så det blir ännu mer, det går lite segt nu men annars försöker jag att skriva minst 5 sidor om dagen, rekordet är nog 15 sidor ;) Är ju inne i min komedi-period men saknar min vampyrbok och till och med mina spion-böcker. Har tänkt att starta en ny men vet inte hur det kommer att gå med min nuvarande bok då, den kanske hamnar på hyllan som alla min andra något lovande böcker gjort. Som min vampyrbok "Kylig kärlek" som stannade på 102 sidor... samma gällde med Blodlinjen på 102 sidor... och Avvikelser på 41 sidor... Bevingad varelse 22 sidor... Topphemligt 63 sidor... Täckmantel tvilling 25 sidor... Listan är långt, det jag just rabblade upp var dom "långa" böckerna, det finns dessa som bara blivigt någon sida lång.

Jag hoppas kunna skriva ut boken i år, det hade varit jättekul att gå skicka iväg den till ett förlag och hålla tummarna. Men först ska man ju få klart skiten, man kan inte bara skicka in första kapitlet o om dom frågar efter hela boken ba: nej jag har inte skrivit klart den än, kan ni vänta? Så först får jag skriva klart den, sedan kan jag kanske be min pappa snällt om hjälp eftersom han e tryckare ;)

två veckor och 75 sidor senare

Tänk att när jag för två veckor sedan började skriva igen på min (gamla) bok En romans med en idiot, så var den bara 34 sidor lång. Nu, två veckor (ca) senare så är den 109 sidor lång och än är det inte slut. Jag har kommit in i en komedi-och-sixighets-period och tycker det är SÅ kul att hitta på en massa tokigheter. Självklart tänker jag hela tiden på Stephanie Plum-böckerna men försöker ständigt att hitta på egna knäppigheter, jag hoppas verkligen att boken inte reflekterar dom böckerna men tror att jag fått ordning på det. Grejen är bara den att jag har tappat den röda tråden bara en liiiten snutt, snart har jag klarat upp bokens uppdrag vilket är att hitta och ta tillbaka en ring. Det är lite tråkigt eftersom det var en utav huvudhändelserna i boken, det och förhållandet med just idioten hehe.

Titeln är inte den bästa men jag kan inte komma på något bättre, dessutom handlar ju boken om att huvudrollen blir kär i sin drägliga tonårskärlek Tyler igen, vilket är typ en blandning mellan Morelli och Ranger i Stephanie Plum, minus att han har ett vanligt jobb och är mycket rikare än Ranger. Men sexualiteten är rätt lika;)


Alternativa omslag till böckerna, blodfejden blev riktigt röd och fin =)

Det går trögt med vampyrboken (Blodfejden) som ligger och väntar på 78 sidor med invecklade förhållanden och jobbiga beslut. Den är drama helt igenom, drama och kärlek... och självklart skräck=P Eftersom jag tänker på nya sätt att skämma ut min huvudroll i den andra boken kommer inte vampyrer på tal, visst tänker jag lite på det men orkar inte skriva, fast jag ska inte låta boken dö, det gör jag alltid...

Round one

Nu inleder jag första ronden mot kampen för att återfå Sims 2 igen. Det kommer att bli riskfyllt med begränsade diskutrymmen, långa installationer men det spelar jag korten rätt får jag in det ;) Låter som värsta seriösa saken haha! Nej men min bror formaterade hårddisken som Sims ännu var installerat på med vägrade att flytta på sig nu när jag jag har en 500GB disk till bara spel, varav 20GB går åt till Sims ;) Flyttar allt fram och tillbaka och håller tummarna för att inget ska gå förlorat, händer något med mina böcker hämtar jag pappas bössa och...! Nä nu tänker vi inte det hehe...

Önska mig lycka till =) Förhoppningvis kommer jag att kunna installera alla nya grejer jag laddat ner och vipps så får jag skapa mina egna skapelser igen och dela ut dem på Sims-sidan, för lets face it, allting suger och mitt duger haha!

Vampire Diaries är så helt off ifrån boken, handlingen är helt fel och inget stämmer. Nu börjar jag iaf gilla Stefan ;)

idioter finns det gott om

Min bok går SÅ bra!! Inte vampyrboken utan min komedibok: en romans med en idiot, idag har jag skrivit 10 sidor och känner mig väldigt stolt. Jag kommer ständigt på nya komentarer och händelser som jag bara måste proppa in i kapiteln, jag visste inte att jag hade det i mig ;) Det är inte ofta jag känner mig rolig =P Idag har jag skrivit om att huvudrollen går på en välgörenhetsgala för att lokalisera ringen som hennes bror tappat bort, där hamnar hon i bråk med en tjej som har på sig ringen och det slutar med att dom båda två blir dränka av sprinkler-systemet inne på damtoaletten. Jag gillar verkligen boken, kan inte vänta tills jag kommit på något nytt sätt att skämma ut huvudrollen på ;)

Måste bara säga en sak, i lördags började jag se Samantha Who säsong 1 och idag är jag på säsong 2, gissa vad som började idag på tv4? Samantha Who! What are the odds?!

komedi medmi

Jag vet att titeln suger, ber om ursäkt ;) Men så här är det: efter att ha skrivit som en galning på min vampyrbok och efter att ha kommit in i dessa mörka tankar så tog jag en rast igår, jag läste igenom en bok jag på började ett tag tillbaka: en romans med en idiot. Den boken är så rolig, jag kan inte fatta att jag satt och skrattade åt det jag skrivit, att jag bestämde mig för att fortsätta skriva på den.

Jag har sett igenom avsnitt utav Chuck och (nya?) tv-serien Samantha Who för att samla material till boken, fyllde en sida med idéer så idag har jag skrivit 5 sidor på boken =) Jag lyckades få fram hur jag ville att huvudrollen skulle hamna i de mest dråpliga situationerna och med den irriterande snygga milionär-killen Tyler vid sin sida, det börjar nästan likna Stephanie Plum men ändå inte. Min huvudroll är inte alls lika pantad haha!

För dom som är intresserad handlar boken om Mischa som hamnar i klisteret då hon hoppat i säng med sin storebrors bästa vän, och delägare till företaget, Tyler. Hon lyckas få ut sin lillebror LJ från häktet där han hamnat på fyllan, men han upptäcker att han förlorat sin ring som han ärvt av deras bortgångna pappa och så börjar jakten på ringen. LJ kommer inte ihåg något ifrån kvällen men sakta kommer det tillbaka till honom, tillsammans med Tyler som har både resurser och pengar till att hjälpa dem tvingas hon ha honom vid sin sida för att hitta den jäkla ringen.

Boken är mitt försök på att vara rolig, vissa delar är riktigt dåliga men andra jättebra så det jämnar ut sig ;)

Skriva bok, läsa bok, skriva bok, läsa bok

Ja mina rädslor blev överkörda då jag äntligen plockade upp sista boken "Breaking Dawn" i Twilight-sagan, det krävdes att Bine började läsa mina böcker, för nu läser jag en liten snutt varje kväll. Jag har kommit nästan 100 sidor men det är ju ändå bara en fjärt i rymden då boken är nästan 800 sidor ;)

Jag pendlar mellan att läsa Breaking Dawn och skriva min egen vampyr-historia Blodfejden. Det går bra, har skrivit ett kapitel på två kvällar och är verkligen engagerad. Är på sida 70 just nu och har skrämt bort min ena huvudroll ifrån hennes vampyr-vän (egentligen kärlek men det är för tidigt för den delen...) William. Jag börjar att gilla hur allting blir utformat, man får verkligen se vad huvudrollerna står för och hur långt dom går för att få det dom vill ha. Jag är dock lite orolig, så mycket som händer i ett av mina kapitel kan hända i en film, kanske lite överdrivet men ändå inte. Jag menar i mitt senaste kapitel så hände det här:

* Ava, huvudrollens namn(tack Bine för förslaget!), mördade Cornelia som var en renrasig vampyr ute efter att döda Ava för att få William för sig själv.
* Ava drack Cornelias blod för att inte dö utav det förblödande såret Cornelia gjort.
* Ava lyckades fly från en grupp med vampyrer som var ute efter henne, tog sig till bilen och blev anfallen utav en hel drös med hungriga vampyrer.
* William blev omkonverterad då hans pappa Dorian inte längre kunde hantera hans nya känslor till Ava och människosläktet.

Tycker ni det låter mycket? Det här är ett vanligt kapitel i min bok, inte det alla fartfylldaste men ändå fullproppat. Om någon somnar då dom läser min bok så ska jag personligen ge dem pengar haha!

Nu har serierna börjat igen! Idag bestod mitt tittande av säsongspremiärer av tv-serier som: Top Model säsong 13, So you think you can dance säsong 6, Vampire Diaries och SUPERNATURAL säsong 5!! Vampire Diaries var bra, dom hade tryckt in halva första boken i första avsnittet men den var bra ;) Det var mycket som var förändrat och anpassat till seriens utformande som inte stämde med boken överhuvudtaget, men det sker nog till det bästa =) Supernatural började och det var lite segt och förutsägbart då jag gått igenom möjligheterna till händelserna i väntan på säsongens början. Men Supernatural är bara bäst, så är det, you wanna fight about it? Didnt think so...

Nu ska jag se Idol, ja jag är ett Idol-fan, sue meee =P

Sällan

Sällan händer det att ett helt album åker in i mitt iTunes, allt för sällan. De enda fullständiga skivorna är ifrån Three Days Grace, vilket alla vet att jag älskar, så det är inte så konstigt. Men nu har jag lagt till ett helt album, Three Days Grace får ge plats åt Fireflight med albumet Unbreakable. Jag jagar ständigt rock-musik och Fireflight är en klar favorit, Unbreakable-låten regerar, bland alla dessa nya artister. Näst på listan kommer Skillet som jag försöker få ner as-we-speak ;)

För tillfället samlar jag ihop pengar till Ullared-resan, jobbar hos pappa och får gå upp 7 varje morgon men pengarna är ju själva anledningen till att jag gör det hela =)

Bine har blivigt galen i New Moon som jag lånat ut till henne, fortsätter hon i den här farten kommer hon att läsa sista boken till nästa vecka, och det kan jag inte tillåta haha! ALDRIG att hon ska läsa den innan mig och sedan reta mig för att jag inte läst det och berätta en massa händelser, no-no! Så jag tvingas väl läsa den först så att hon får läsa klart skiten men hu vad jag är rädd :S Så mycket snurrar i mitt huvud, min bok jag skriver på, Vampire diaries-boken jag läser (den är riktigt dålig enligt min åsikt) och sedan alla seriers säsongsstart på fredag bla SUPERNATURAL! Det blir så jobbigt om jag börjar läsa boken, gör jag det går det inte att koncentrera sig på min bok, Supernatural går väl ann men jag kan ju glömma att läsa klart V.D =P

RSS 2.0