Omfärgad

Var vid frissan ida, 2 timmar efter den avtalade tiden var det klart. Det syns inte så bra på bilden men det är blond/brunt och jag gillar det skarpt. Först fick frissan avfärga det svarta, 3 år av svart hårfärg sätter sina klor i hårtopparna, och efter det blev det två omgånger med slingor och slutligen lite toppning.



Har upptäckt en grej. Jag har gjort en tavla varje år i juli, 2007 gjorde jag första tavlan med kontur-målning vilket föreställde Dean & Sam från Supernatural, 2008 gjorde jag Jared Padalecki med två färger av brunt vilket var en utmaning, 2009 gjorde jag Edward från Twilight och den är jag mest stolt över. Jag gör fler tavlor men det verkar som att endast en tavla varje år blir bra, så det är nog ingen idé att börja på en ny i år ;)


Rock, snor och platta skärmar

Är förkyld, har varit det sedan slutet av förra veckan och tycker inte om det. Det hade inte varit så pjåkigt att vara hemma, slappa och dricka te om dagarna men så är det ju inte, jag måste jobba. Jobba + förkylning = bajs! Känner ingen större lust till att åka in och sätta mig och göra kinesjobb som involverar att skära fingrarna av sig och sticka en stålnål i tummen. Men tänk på pengarna... dom ryker nästa vecka på Ullared... Ska klippa mig i morgon, 4 år sedan sist ;)

Letar musik, as always ;) och har hittat en hel del på nya Bandit Rock cdn, brorsan har den i bilen så det blir mycket diggande, jag sätter inte ens på min iPod i bilen längre, good sign :P Längtar efter Flyleaf, har fått deras nya låt och vill ha deras album som kommer... gud vet när... men vad kul det ska bli att få höra på mer låtar än det enda album dom släppt vilket kom 2007 =)

Brorsan har köpt en plattv, 38'tum om jag inte har fel, den går knappt in i hans tv-hål ;) Vi såg Wanted på den igår, ruskigt bra bild och högtalarsystemet på golvet gör inte saken direkt sämre ;) Hämtade lite inspiration ifrån filmen igår, försöker samla så mycket som möjligt just nu.

Skriver på en ny bok, Topphemligt heter den, gjorde en bok tidigare med det namnet men den gick åt helvete så nu provar jag en helt annorlunda handling. Är på kapitel 3, skriver som vanligt ett par sidor varje kväll som ger mig lite stolthet att jag kommer någon vart. Fortsättningen på En romans med en idiot står still, jag har verken en ny handling på gång eller en titel. Ska nog se På Smällen för att få lite idéer, huvudrollen blir iaf gravid i boken, så pass mycket vet jag...

Än en gång ;)

Jodå, än en gång har jag beställt ifrån CDON. Det var ungefär 3 veckor sedan jag beställde senast och nu när min Stephanie Plum-bok håller på att ta slut så vill jag desperat läsa något mer utav den brillianta författaren. Så det blev ännu en in-between-the-books roman utav Janet Evanovich på beställningslistan för 69 kronor, Plum Lovin, det roliga var att jag knäppte in en rabbatkod jag fått för tre månader sedan och trodde att den hade gått ut, men icke sa nicke jag fick fraktfritt och slapp betala 98 kr, det blev endast 69 kr =)


Plum Lovin'

En romans med en idiot, boken jag jobbat på blev 143 sidor och mycket rolig samt spännande. Den blev inte alls lika lång som jag hoppats på men det kan man ju aldrig styra. Rättar för tillfället boken och har samtidigt börjat skriva på uppföljaren som för tillfället fått det priliminära namnet idiot2 hehe. Gjorde det slutgiltiga omslaget till boken, det föreställer en servett som skrivits på med ett läppstift ;)


Tänk inte på mina känslor, nej fortsätt trampa på mig

Jag är så trött just nu, inte bara fysiskt utan för det mesta psykiskt. Jag har mått så dåligt idag, allt på¨grund utav en kommentar som fälldes i morse om att jag var oduglig och arbetslös. Så bara för att jag inte har ett jubb duger jag inte till? Min röst kommer aldrig att bli hörd och jag får gå efter alla andras visselpipor? Det har cirkulerats i mitt huvud hela dagen och när jag kom hem togs det upp igen men då som ett skämt. Jag förstår inte att folk kan vara så ignoranta och inte förstå att jag sitter och gråter för vad som sägs. Det lär inte bli bättre heller, i morgon kommer en ny dag men den efterliknar denna så pass mycket att den kommer att vara som en upprepning utav denna torsdag.

Jag är så trött... ledsen...

Läskig moppedist

Ja, jag var precis ute på vägarna. I mörkret med min moppe, det är inte så att jag kör dåligt eller så, nej problemet är att jag verken har baklyse eller vänsterblinkers. Det var JÄTTE läskigt att köra och hoppas att folk såg en, ska aldrig mer åka moppe i mörkret =S

Har jobbat nu i fem dagar, det blir lite mer pengar till kontot det ;) snarare 3000kr hittills. Mår dock lite dåligt, det är den här jävla förkylningen som vägrar att bryta ut helt. Proppar i mig tabletter och hoppas på det bästa för att kunna tjäna ihop till Ullared den här månaden. Ska sola i morgon med mamma, hon bjuder =) Vi ska vara lite fina till lördag tyckte hon, om man nu kan bli brun utav en solning, då ska vi till Ikea och shoppa nya köket ;)... plus en massa skit till meeeeeeeeeeeeeej ;)

Sova?

Ja det är väl överskattat? Det tyckte (nog) jag och Bine eftersom vi stannade uppe hela natten, just det, jag har varit vaken i över 24 timmar nu. Tänk att vi låg och pratade från fyra till halv tio, detta har aldrig tidigare hänt och känns helt fel. Jag åkerkommer om något hemskt eller knäppt händer oss efter denna märkliga natt... ;)

Blev uppsläpad för 30 minuter sedan, försökte att få mig lite sömn efter att Bine starkt bestämde sig för att åka hem. Har ätit nudlar, mår skit och är väldigt yr. Men förhoppningsvis så avtar det, hoppas jag... Siktar in mig på att inte försöka sova något mer, det får bli ikväll vid vanliga sov-tid. Det lär bli svårt fast inget är omöjligt =)

RSS 2.0