Gärning och belöning

Idag har det inte hänt så mycket, jag kom inte upp förrän halv tolv men jag sover så himla dåligt om nätterna så jag är så fruktansvärt glad att jag får sova ut på "morgonen". Har skrivit lite på den nya boken men kom inte så långt tills Bine ringde och behövde hjälp med bloggen, det gick åt lite tid att fixa den åt henne men det var kul att få hjälpa henne, kände mig riktigt belåten att det för en gångs skull var jag som hjälpte henne och inte tvärt om ;) Sen har jag varit ute och gått två gånger idag och det var så himla halt idag så att jag trodde jag skulle halka och slå ihjäl mig =P Men det gick bra, hästarna jag gick förbi stirrade rejält på mig men jag stirrade tillbaka, aldrig sett en fullt påklädd kortväxt trippande 19-åring förut?!

Jag fick rabattkoder ifrån CDON idag, återbäring kallades det då man handlade för vissa summor under en viss tid i december. 30kr rabatt om man handlade för 300kr, självklart handlade lilla shop-o-holic-mia för 600kr  och tjänade två rabattkoder ;) Så jag kollade runt efter en liten "belöning" för att jag hjälpt Bine idag, man måste vara snäll mot sig själv också hehe =P Kollade bara på skoj vad Supernatural säsong 2 kostade, har velat haft säsong 2 sååå länge, och till min stora förvåning kostade den bara 269kr! Mycket tycker ni men den har kostat 449kr tidigare, jag köpte första säsongen för 499kr så jag blev skitglad att det var så billigt... Så på beställningslistan blev det två tv-serier: Supernatural säsong 2 och animen Samurai Champloo som jag sett ett avsnitt utav =) Det blev lite dyrt eftersom jag tog två tv-serier men eftersom jag har mycket pengar just nu och har jobbat så hårt nu så tyckte jag att det inte gjorde något att unna sig lite grejer :)


Snart blir dom mina ^.^


Ett slut på det hela

Igår var jag ledig, det snöade som tusan men det stoppade inte envisa lilla mia från att gå ut och gå på vägen. Trots att snön som lagt sig på marken var en halvmeter högt så var det ändå hyfsat uppskrapat så att jag kunde ta mig fram utan att plumsa i snön. Det gick rätt bra att gå, fram tills jag kom av gården för då ramlade jag. Det hade nog sett jävligt roligt ut men jag tror inte att någon såg mig, om dom gjorde det garvade dom nog XD Själv borstade jag av mig och haltade vidare, tänk att jag inte ens kom längre än till postlådan utan att ramla omkull, det måste vara något nytt rekord ;)

Idag har jag jobbat som en slav med falsning, det betyder att det är en maskin som får ovikta broschyrer inmatade i den och så kommer färdigvikta broschyrer ut i andra änden. Jag och min bror har hållit på med maskinen hela dagen då vi var tvungna att passa broschyrerna så att dom kunde buntas till högar med 20 broschyrer i varje... Suck vad man fick ont i kroppen att stå upp i flera timmar, det och så lät maskinen så högt även fast öronpropparna var intryckta till max =P Nog med det, ikväll har vi ätit taccos och jag har spelat lite med Bine.

Det jag såg mest fram emot var att få se slutet utav Soul Eater, animen som jag sett så flitigt på, och jag såg nyss sista avsnittet. Det som gjorde mig hiskeligt glad var att 'min låt' konfrontation (kallar den så, älskar den så mycket) ifrån soundtracket var med i både näst sista avsnittet och sista avsnittet, hela 4 gånger spelades den i näst sista avsnittet ;) Ni kan tänka er att jag blev glad då =D Men det handlade ju inte bara om musiken, det var spännande fram till slutet då allt föll som pankaka. Det är vad jag tyckte i alla fall, det slutade mesigt med att alla tittade förhoppningsfullt upp mot en klarblå himmel. Trå-hå-hå-kigt! Jag hade velat sett lite mer drama mellan huvudrollerna Maka och Soul, kanske något mer intimt men jag tänker ju alltid i sådana banor. Men det var ett lamt slut, det hade kunnat slutat starkare om något spännande hänt och om idioterna inte bytt ut låten i slutet mot en mes-låt som spelats tidigare... Ah ja, serien var bra men slutet fick bara tre bananer av fem haha!

Mens, katt och häxor

Det var inte så kul i natt, gick och lade mig vid tolv men somnade inte förrän två. Jag hade så himla ont i magen och hur jag än låg så var jag obekväm, till sist ignorerade jag smärtan och tänkte: sov, sov, sov... Märkte i morse varför jag haft så ont, fyra bokstäver: mens. Vill ni inte läsa om det här så gör det inte, jag går inte in på detaljer men trippar runt ämnet ;) Jag har inte haft mens på över 5 månader, hehe man kanske är gravid? HAHAHAHAHA... jo juste det krävs en vis händelse för att det ska hända XD Hur som helst var jag glad att jag äntligen fick det, men till klockan två ville jag bara slå ner alla idioter som fanns i rummet med mig. Kom igen! Jag jobbade så fort jag kunde, jag var trött efter att bara ha sovit i 4,5 timme, var extremt törstig och hade mensvärk så det räckte och blev över för en hel drös med människor! Och så säger dom andra att jag inte tycker om att det går fort, dom andra hindrar mig från att jobba fort för att dom tränger sig före och använder maskinen som jag ska ha. Det bara brann inom mig, jag såg framför mig hur jag skrek på dom alla och läxade upp dem om hur hemskt det var att vara tjej, det och spöade dem *smile*. Men jag sade inget, då skulle det inte blivigt en trevlig stämmning i rummet >.> Men tänk om killar kunde känna så som vi kände? Dom klagar att dom har ont i ryggen, pröva på en rejäl mensvärk och beskriv hormonerna och BLODET som trasslar till allt i kroppen!

Så, känns lite bättre nu...

Min katt Hugo måste verkligen ligga vaken om nätterna och tänka ut nya sätt att göra mig rasande. När jag fyllde år öppnade han dörren, han hoppar upp på handtaget tills dörren öppnas, och gick in och satte sig i fönstret. I cirka två sekunder i alla fall, sen drog han ner ljusstaken i mitt fönster rakt ner i golvet. mia upp. mia sparka ut katt. mia i säng. Så är det alltid, han kommer in, går mot fönstret och river ner något eller ger ifrån sig en herrans massa ljud. Häromdagen rev han ner gradinstången, jag svär att den och dess anordning i väggen åkt ner FYRA gånger, då han vägrar att flytta sig ifrån fönstret när jag tar bort honom och griper tag i gardinerna. Ibland kan han dra ner den själv utan att jag är med, jag fattar inte hur han lyckas... Och så senast så gick han in i rummet och lade sig på nattduksbordet vilket jag hade en massa grejer på och så började han leka med bokmärket till min bok. mia upp. mia sparka ut katt. mia i säng. GAH! Jag älskar den lilla gula hårbollen men han retar fram djävulen inom mig XS

Sitter och funderar på en ny bok, pillar mest i Sims bodyshop och drömmer mig iväg. Jag ska nog skriva noveller, för några hela böcker blir inte till =P Har kommit in på en idé om riktigt äckliga och skrämmande häxor som äter människor, just häxor har jag fått i huvudet efter att ha sett på Soul Eater där det kryllar om onda häxor. Dock är dom mer komiska och dom flesta riktiga sexbomber, mina ska vara en blandning mellan grudge och orch, euw XD Men det ska inte bara handla om häxor, själva grejen ska vara en klan som dödar häxorna och dom är osynliga men av nån anledning (som ännu är oklar) kan huvudrollen se dem. Jag gillar att spekulera, om nu idén överlever till att bli nerskriven till en bok förblir ännu osäkert eftersom jag börjat sett på Bleach igen (i väntan på dom sista 8 avsnitten utav Soul Eater) ;)

Nu ska jag se lite avsnitt av Bleach och kanske en film ;)
Bye bye!

Nu var det ett tag sen...

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag, och då menar jag inte bara på böckerna utan här på bloggen oxå =P Men mycket har hänt och med det slöa internetet som jag har årkar jag inte vänta för allting att ladda upp, men nu tänker jag skriva ett långt inlägg så håll i hatten eller vad tusan som ni än har i närheten.

Har varit hos Bine från fredag-söndag, det var så kul att hon äntligen kom hem för det kändes som evigheter sedan jag sett henne senast. Vi flummade rejält och stannade uppe sent, vi var så sociala man kan vara med varsin bärbar dator framför oss och babblandes fram emot fyra på natten. Nu lär jag inte se henne förrän efter hon fyllt år, hu jag saknar henne redan massor!!

Jag har ju börjat sett på Bleach men den intresserar mig inte fullt lika mycket som den gör för Bine, i alla fall inte för tillfället. Den serien jag ser stenhårt på nu är Soul Eater. Den serien har varkligen överraskat mig, från början var det en rolig tecknad och inte allt för bra utförd serie men nu börjar allt ändra sig. Jag förstår Bines uttryck när hon säger att den är barnslig, det håller jag stenhårt med, men tänk vad den utvecklat sig! Allt har blivigt mer detaljerat, karaktärerna blir intressantare och mörkare för varje avsnitt, låtarna mer seriösa och striderna blodigare. Min favorit är ju Soul (hallå, han är mer eller mindre huvudpersonen XD) som trots hans svarta diedem ser awesome ut och ger lite mer klös i gruppen med elever i death city. Jag gillar inte en snubbe, Black Star, jag förstår mig inte på hans egoistiska stil och dumma kommentare. Men jag antar att inte alla karaktärer är älskvärda...
Måste bara säga att den nya låten i slutet av säsong 3 äger! Jag fattar inte ett smack att det som killen sjunger men tror att han oxå gjort introt till animen Darker than black som jag flitigt såg igenom. Supercool rocklåt!


Älskar FIREFLIES! Upptäckte remixen av en slump innan jag skulle åka till Bine i fredags och helt plötsligt får jag höra den på radion. WHOOOT? Lyssnar igenom remixen och den vanliga låten som en galning, har också albumet och gillar snubbens röst skarpt! Första gången jag hörde rösten tänkte jag: wow han kan sjunga. Sen när jag hörde en annan låt med gruppen så tänkte jag: SOMMAR! Blev så himla glad och på myshumör när jag lyssnade igenom alla spår ^.^ Om ni inte förstår ett smack av det jag berättat så heter låten Fireflies och gruppen heter Owl City ;)

Vad gäller böcker orkar jag inte med sk#ten just nu... Har så himla många idéer att det bara blir ett ena virr-varr när jag försöker. Har tvingat mig till att skriva tre sidor på min (gamla) vampyrbok men kommer inte längre... Vad gäller dom nya spännande böckerna Statyn och Döden vid min sida så vet jag inte hur jag ska fortsätta. Båda böcker har potensial till att bli något stort och intressefallande för min del men jag kan inte bestämma mig för hur jag vill att berättelserna ska utföras. Båda böcker har sådana korsvägar just nu att det är omöjligt att välja, jag vill ha strider, mörka krafter, läskiga miljöer och kärlek. Men allt är så förvirrande... Funderade igår på att påbörja en ny bok, IGEN! Jag får aldrig nog... Jag avslutar aldrig böcker och gillar att byta ut allting då och då. Suck, det börjar bli jobbigt att ständigt överge vältänkta berättelser...

Jag väntar på filmer. Dom jag ser fram emot för tillfället är Daybreakers, Ninja assassin, The Last Airbender och självklart New Moon. Daybreakers är filmen vars trailer inspirerat mig till den senaste utav mina vampyrböcker och jag bara älskar den boken så inför filmen har jag höga förväntningar. Många har sagt att den inte är bra men jag är en sån som vill se det för att tro det. Ninja assassin's trailer hittade jag utav en slump och blev kär direkt, jag har sett mycket på anime och bevittnat många strider så det var bara naturligt att börja gilla filmens yttre. The Last Airbender är ju en film som originellt var en serie med namnet Avatar som James Cameron så fräckt snappat åt sig till sin film. Det sägs bli en rejäl flopp vilket det vanligtvis blir när man gör en film utav en animerad serie, nya posters har kommit som ser okej ut men jag litar inte riktigt på rollistan. Fast som allt annat måste jag se den, bring it! New moon behöver väl ingen förklaring, det jag ser fram emot är att se hur dom har anpassat allt från bok till film och så ser jag fram emot att få mig en bättre titt på varulvarna;) Jag lär bli besviken, förbereder mig på det, fast det blev jag när första filmen kom men två månader senare älskade jag den. Det kanske blir så med New moon med=P Två månader kvar, sen ska lilla Mia boka dvd:n ;)

Kan Shyamalan lyckas?

Fick lön i måndags, DAMN säger jag! Jag gillar att spendera så det gör ju så att det rycker i fingrarna på mig när jag ser summan på kontot ;) Har en hel del som behöver införskaffas: skor, jacka... Heh de va typ det nödvändigaste ^.^ Sen kommer hårddisk, presenter till pappa, mamma och Bine och så låte ego-grejer till mig, ni vet sådant onödigt som man bara MÅSTE ha ;) Tex jag samlar för tillfället på dvd-säsonger, har 8 stycken hittills varav 4 införskaffats inom en tidsperiod utav några månader tillbaka =P Jag kan inte låta bli när det står: tv-säsonger för 99kr styck! Jag menar come on! Har: Angel säsong 1, Ally McBeal säsong 1, Alias säsong 1, The Dead Zone säsong 1, Ghost Whisperer säsong 1, Family Guy säsong 2, NCIS säsong 1 och Supernatural säsong 1. Funderar på att införskaffa första säsongen av Bones, L Word och Dark Angel (har den på VHS men det skadar inte att ha det på dvd nuförtiden). Dom kostar bara 99:- hu vilket dilemma jag har haha XD Men jag väntar lite innan jag får crazy eyes och köper upp hela lagret, får ju prioritera lixom =P

Nu har jag väl pratat ikapp? =) I morgon ska jag jobba så det blir inte sent ikväll, inte lika sent som vanligt iaf. Hej svej!

Se, spela, skriva

Har typ inte gjort något idag, ändå känns det som om mycket hänt nu när jag går igenom det. Jag har sett på Royal Pains, ännu en tv-serie som jag inte påbörjat förrän nu även fast den funnits på datorn sedan november. Sedan har jag sett nya Disney-filmen The princess and the frog, den var riktigt gullig och jag grät som vanligt haha XD Efter det började jag spela Sims 2, spelade med min nya favoritsim som jag fixad upp till mästerskurk ;)

Och så har jag sett klart Vampire Knight, jag blev ruskigt sugen på att öppna upp min vampyr-bok igen och skriva =P Och det gjorde jag också, skrev två sidor hux flux för en stund sedan och bra blev det :) Jag har saknat boken, Blodfejden om någon kommer ihåg, som är så annorlunda från dom vanliga vampyr-böckerna jag tidigare skrivit. Det blev lite för mycket i boken där jag tvärt slutade, jag har alltid tagit kärlek lite milt i böcker och anser att man inte skriver om just samlag. Men jag tänker ofta i en berättelse att: nu har dom sex. Men skriver det aldrig... tills nu, det var nog därför jag inte visste hur jag skulle fortsätta. Det borde vara en big deal, inte bara vanligt samlag utan också i dem situationerna som jag skriver om då det alltid är mellan en vampyr och en människa. I vissa serier/böcker är det som att klia sig, det är inget än sex och inte alls svårt, medan andra kan förstora upp det rejält som i Twilight ;)

Och så slutligen har jag gett mig in på fjärde säsongen av Bleach, äntligen vågar jag! Har sett tre avsnitt hittills men det lär bli mer tittande, Bine är väl inne på sista säsongen vilket gör mig jäkligt frustrerad ´=/ Men hon har lovat att inte berätta något så det är bara att se på, saknar dock säsong 7-11 så jag kan inte se hur mycket som hellst =P

Nej nu ska jag gå och lägga mig... not. Men ändå, hejdå!

Fame baby ;)

Läste faktiskt 100 sidor i boken igår ;) Känner mig stolt eftersom jag inte riktigt varit inne i någon läs-period på senaste halvåret. Boken, Marked förståss, är så rolig och sann på det viset att man verkligen tror på dem tankar som skrivits ner. Det och jag känner igen mig i vissa stycken, tjejen är som vilken annan sprallig tonåring och det får mig att undra vilken slags person det verkligen var som skrivit det hela. Ska krypa under täcket senare och läsa lite till, har ju 200 sidor kvar plus bok 2 så det är bara att frossa i den här nya tolkningen till dagens vampyrer ^.^

Har sett Fame idag, filmen ifrån förra året menar jag då ;) Jag har aldrig sett originalet men jag är mer utav en "remake"-människa, nytt ska det va =) Den var bra, dans-filmer brukar vara bra men den här var mer realistisk i det sättet att inte alla lyckades i slutändan, det var ganska sucky filmmessigt men ser man på storyn så tycker jag det känns bättre. Varje film brukar vara upplagd på det viset att alla lyckas i slutet, den vackra tjejen inleder sin sångkarriär, den muskulösa killen blir upptäckt som breakdansare... Men så var det inte i Fame, det fanns dom som fick beskedet att dom inte skulle gå längre med sin talang än den skolan dom gick på. När jag såg det hela blev jag pissed för om en söt hårt arbetande kille får nobben till ett rekomenderingsbrev som han behöver för att komma vidare så blir man förbannad :/ Så fyra tummar upp för filmen! Ingen femma fo-fan, inget slår Step Up 2 the Streets ;)



Efter timme efter timme fick jag äntligen ihop iTunes biblioteket så att min iPod äntligen kan pluggas in i datorn och absorbera musiken, jag vägrar som sagt att förlora musik som jag redan har på den :) Några nya Fame-låtar har oxå blivigt tillagda och jag behöver fler låtar, me never pleased >.>

Anime, svordomar och avslut

Så där ja, ännu en anime-serie avklarad ;) Har sett på drama-komedi-serien Toradora sedan gårdagen och nu är den slut. Det slutade ungefär så som jag förutspådde men så är det ju med romanskiska serier =P Toradora handlar om två elever, Ruuyi och Taiga, som trots att dom avskyr varandra bildar en pakt att hjälpa varandra att bli ihop med deras respektive kompisar Kitamura och Minorin. Ruuyi bor granne med Taiga och genom serien så det finns inga andrum till deras nya "vänskap". Det krånglar till sig då alla blir kära i andra personer och till slut inser knäppskallarna, efter två säsonger, att dom gillar varandra. Bästa scenen var deras första kyss, hela det avsnittet var så sött och man blir alldeles varm och luddig inombords, det eller så gar jag fått i mig för mycket socker nu igen =)


Toradora, kärleks "tabellen"

Har nästan sett om hela Vampire Knight-serien, bara tre avsnitt kvar tror jag =P Vet inte varför jag började se om dem, det är nog den bästa animen som jag sett så det kanske var därför. Det var ju tack vare den serien som mitt intresse för anime blåste upp i sommras, hu jag vill att dom gör ännu en säsong utav serien för den var inte så mild i sitt slut. Bara en kort en, något så man kan få skratta åt dom barnsliga karaktärerna och dreggla över Zero och Kaname. Pleeeeeeeeeez en till säsong tack!

Nu har barrierna till dom grova svordomarna brustit, japp, jag har börjat spelat Most Wanted ;) Det bästa Need For Speed- spelet enligt min mening, det intressanta är att det inte längre hackar och det går att köra spelet på högsta upplösning :) Väntar på att brorsan ska få igång sin dator så jag kan sno spel, dregglar bara jag tänker på allt som jag äntligen kan få spela, Prototype, Sims 3, Resident Evil 5, Witcher, Alone In The Dark, Left 4 Dead... mm...

Vågar typ inte se på Bleach, för jag vet att det kommer bli så svårt att skiljas ifrån serien och göra annat. Fast nu har jag inget jobb framöver så då kanske... Vem vet, jag har ju säsong 4, 5, 6 att se. Men tyckte att slutet i säsong 3 var mättande för sinnet, det slutade lyckligt och man tänkte inte: men vad tusan hände efter det?! så jag slutade att se efter det =)

Begravning, datorförändring och tonårsvampyrer

Idag begravdes min morfar Villy, huvudet värker efter att timme efter timme varit omgiven utav 70 pers som man inte känner. Eller ja, några personer kände jag ju men det var mina kusiner och mostrar och morbror. En massa andra folk som man aldrig träffat förr ville promp prata med en och jag bara satt och stirrade rakt ut i luften i uttråkhet. Skönt att det är över, det är ju sådant som måste göras men jag gillar inte begravningar, who does?

Ikväll ska mamma och pappa äta middag hos mormor, jag och leo ska beställa pizza och kanske se på en film. Nu är datorn igång, har fullt upp med att ta in alla program, iTunes som ska återskapas med dom låtarna jag har på iPoden tar en stund. Har fått in drygt 300 låtar utav 1080, jag ska ännu göra spellingslistorna och sedan få in lite nya låtar. Anledningen till att jag krånglar är att min iPods kapacitet är på 8GB så det går inte att trycka in 70GB musik (min musik-mapp är så stor) bara hux flux. Dessutom lyssnar jag inte på allt, men vilken tid det tar... Just nu ser jag ingen större skillnad på datorn, mer än att burken är utbytt mot en svart tråkig sak, snyft :'( Det och så hackar det inte när jag spelar upp 720-avsnitt, jag hinner säkert se mer förändringar men just nu är dom minimala =P 7000kr borde ju ha förändrat datorn kan man ju tycka ;)

Säger åt mig själv att läsa boken, Marked, men varje dag hittar jag något annat att göra och det blir aldrig av. Det irriterar mig för jag vill veta hur det går för huvudrollen och om hennes familj accepterar hennes nya liv som vampyr eller om dom stöter bort henne. En sak är nog säkert, jag lär beställa hela serien ;) Har första två böckerna så det är bara att börja läsa =)

1 år och en dag

Glömde skriva igår, min lilla blogg har existerat i 1 år och en dag idag! =) Inte så många som läser den här men det är kul att få avreagera sig lite, tänk vad osocial jag skulle vara annars, eller ja, mer än vanligt i alla fall ;) Är på jobbet nu så jag skriver lite snabbt bara, pappas dator kanske inte är så smart att ockupera =P

Ska iväg och vänta på bror min i bokbinderiet i väntan på jobb.

Jobb, gullig nörd och dåliga ljud

Datorproblemet är löst, har för tillfället inget antivirusskydd så något internet vågar jag mig inte ut på, sitter vid den bärbara datorn nu för den är skyddad;) Jag installerade Sims 2 för att ha något att göra på min dator överhuvudtaget så det spelar jag lite då och då. Har jobbat idag och kommer jobba förmodligen fram tills torsdag, fredag är det begravning så då slipper vi jobba =P

Häromdagen sade jag till min bror: "Jag vill att det kommer en till säsong av Chuck, den är så rolig...". Gissa vad som kommit ut? En ny säsong! Två första avsnitten såg jag idag, har verkligen saknat min lilla nörd =) Jag skulle faktiskt välja en nörd utöver en matcho-kille, Chuck är ju bara bäst och så gullig!

Jag har tänkt på en grej. När man tänker... "smaskiga" tankar, så känns det som om folk omkring en kan se vad man tänker bara genom att se på en. Man borde inte tänka på grejer mitt inne i ett samtal men så kan det bli, när jag tänker på sådant så tror man att händelsen visas som en spegelbild i ansiktet på en, det är lite läskigt men man vet ju att det inte är så. Eller? ;)

Har bestället del två i pocket-serien House of night, dessutom ett par hörlurar som ska vara vänliga mot min iPod, vad som helst blir nog bra eftersom mina hörlurar är på olika volymer, den vänstra är okej medan den högra vägrar att ge ut ens hälften utav den andra. Det dödar ljudet, har för tillfället ett par andra hörlurar som ligger på samma volym men dödar basen istället... GAH! Hoppas jag får grejerna snabbt, me likey prylar snabbt :)

Brorsan beställde nya datordelar till min dator idag, 5000 gick det på och till slutet utav den här veckan är allting ihopplockat och datorn kan spela upp vilket spel som helst utan att hacka, HALLELULIA!

Nä nu ska jag sova om jag vill vara något social i morgon ;)

Dataprotest

Den goda nyheten är att min pappa gått med på att uppdatera mina datordelar, den dåliga är att datorn i protest fått virus i C-hårddisken. Han vägrar att låta mig komma åt vissa grejer så min bror ska radera två hårddiskar (C och D), på dem ligger mitt liv: mina böcker. Inte bara det, utan tv-avsnitt, bilder och MUSIK! Jag blir av med två tredjedelar med musik för att det verkar som att viruset nått musik-mappen. Det är riskfyllt men jag vägrar att förlora dom större delarna utav min musik, det gör mig så himla ledsen att jag inte kan få ha allting kvar... Nu tänker jag inte uppdaterna min iPod på ett tag eftersom all musik ligger på den, tar man in den i datorn sedan så försvinner mycket :( Idag är jag inte på topp, tycker verkligen inte om att se på datorn som lider. En massa windows-meddelanden kommer upp och antivirus-programmet arbetar för fullt. Men snart ska han uppdateras, stackarn har varit som han är sedan 5 år tillbaka...

Återkommer med en vidare prognos på datorn, får se om jag får ha min andra två hårddskar oberörda...

Bleach kampen och ändringar i boken

Det var väl det här jag visste skulle hända... börjar jag se eller läsa något så blir jag helt uppslukad utav det. Bleach har borrat sig in i mitt huvud och jag har numera kommit ifatt med avsnitten jag såg hos Bine, säsong 3 är jag inne i och tre avsnitt bort är säsong 4. Säsong 5 finns på hårddisken nu, trevligt att jag inte måste vänta på att få se avsnitten när jag är två säsonger före nerladdningen ;) Men det stör mig så hiskeligt att jag inte kan tänka på annat om dagarna (och nätterna) än serien. Det är så jag funkar, jag mår illa för att jag blir så uppspelt, precis så var det med Twilight...

Men jag tar åt mig kampen att komma ifatt Bine, för tillfället är hon på avsnitt 113, säsong 6. Jag är på avsnitt 61, säsong 3. Men tänk att jag började se serien för bara tre dagar sedan ;) Tänk att jag inte har något annat för mig, patetiskt va! XD

Igår när jag satt och kollade på ett avsnitt så fick jag en idé till min bok. Eftersom jag sett på den fartfyllda och stridsberedda serien så har det blivigt mer och mer tråkigare att skriva på min bok som inte alls har något med strider att göra. Så jag har bara tyst antecknat under seriens gång i hopp om att få idéer. Och igår kom en. Men det betyder att jag måste ändra på mycket som jag skrivit, fast det kan vara värt det ;) Så här är det:

Original idé: Alice är en 18-årig tjej som en dag är med om en olycka och ligger blod framför döden, men den lieman som skulle ta hennes själ erbjuder henne en andra chans till att bli mer eller mindre levande. Han erbjuder henne att bli en lieman då han själv blir hennes mentor genom det nya odödliga efterlivet. Som vanligt skulle hon och hennes lieman Donovan bli kära, så kör jag alltid, love is in the air. Dom två originella liemännen skulle vara Donovan och hans skapare Lilly... Faran i boken skulle vara en avundsjuk lieman med stridskanonen riktad till Donovan...

Ny idé: Alice är med om olyckan och blir erbjuden att få leva vidare som en lieman, men istället för Lilly och Donovan så ska två attraktiva killar vara vid hennes sida. Den ena är vitsig och irriterande men otroligt snygg, han följer allt enligt liemännens regelbok medan den andra killen är en clown man skrattar åt men hans avsikter är inte lika nobla som den andra killen, han bryr sig inte om andras känslor utan vill hellre ha kul. Alice blir ställd emot väggen med dessa olika killar tryckta emot sig, olika som natt och dag påbörjar dom en lek om hennes kärlek. Den ena blir allt mörkare och trycker ondskefulla själar och andar emot den andra motståndaren och Alice inser att även liemän inte är odödliga...

Det är ju liite twilight men jag gillar rivaliteten, att få skriva om riktigt mörka och hemska krafter gör mig entusiastisk att få påbörja processen. Båda killarna måste vara otroligt snygga och unika på sitt sätt, kanske ska jag göra den onda killen lite mer intressant och kanske snyggare för att hon ska bli mer attraherad utav honom? Det ska ju trots allt vara svårt att välja. Fast vem skulle ni välja om det stod mellan en snubbe som skyddade er och en som inte brydde sig om livet bara han fick en adrenalinkick?

Men vad vet jag? Kanske ska jag fortsätta med orignial idén? Vill ha med Lilly men kan väl ta med henne ändå, även fast två killar blir mer eller mindre huvudpersonerna XP


HYPER!

JUSTE! Jag är hyper för stunden! Lite trött i ögonen men skulle lätt kunna stanna uppe i två timmar till. Jag har sett på Bleach idag, säsong 1 avklarad! =D spelade kort i nästan tre timmar med grannen och familjen, så jag har inte bara sett på Bleach, vid tio började jag se och slutade nyss. Jag gillade inte riktigt serien när jag fick se den med Bine men det var mest för att jag var irriterad att jag fick se på serien i sin tredje säsong. Så det suger lite att jag redan vet vissa grejer, mycket tråkigt på vissa fronter... Måste dock säga att dom pratar alldeles för mycket! Och alla monster omkring dem attackerar dem inte, nej dom väntar tills dom pratat klart, sen attackerar dom snällt en och en... inte så troligt ;) Gillar den där sneaky snubben, han som jämt smilar och som jag vet är dum, men va fan han e så kul o se på ^.^ Fick första och andra säsongen utav Bine, den tredje fick jag ner igår natt och den fjärde kommer nog hem i morgon :)

Började läsa Marked igår, den är SÅ rolig! Tänk att en vampyr-bok kunde vara så himla humoristisk. Den är i klass med Twilight-serien men mycket mer inriktad till en tonårings sätt att tänka på, det är bara att inse att Bella är mer vuxen i sitt sätt att tänka och så. Mycket som är skrivet kan jag lätt säga att: precis så tänkte jag då! Det är lättare att läsa, inte alls formellt som böcker kan vara, bara jag kan slita blicken ifrån datorskärmen så ska jag verkligen sätta mig ner och läsa ut den. Tror att jag lär införskaffa resten utav serien som består utav sex böcker: Marked, Betrayed, Chosen, Untamed, Hunted och Tempted. Jag var på väg att köpa hela boxen, men visste ju inte om jag skulle gilla böckerna så jag lät bli. Kollade på priset, jag tjänar 15kr på att köpa boxen istället för att köpa dem individuellt, jag tror jag kan leva med att köpa dem separat ;)



Jag kör på engelska, det är nästan självklart när det gäller att köpa böcker nuförtiden. Det började med att jag läste Janet Evanovich's böcker på engelska för jag var för lat för att vänta på översättningarna och sedan dess har det bara rullat på. Twilight läste jag engelska, det låter så himla konstigt på svenska :S Plum-serien gör sig faktiskt bäst på svenska tror jag, Babe låter så sliskigt, smulan är bättre ;) Jag börjar få slut på bokmärken, har så många böcker att läsa! Läser några rader sedan sticker jag in ett bokmärke och stoppar in boken i bokhyllan igen. Nu har jag åtta böcker att läsa: Breaking dawn, Night world vol 1, Vampire diaries - the struggle, Never cry werewolf, Marked, Plum lovin, Olivia Joules fria fantasier och Min förlorade oskuld. Har slutat fått bokmärken utav CDON, tråkigt för det börjar bli kris. Får antingen tillverka egna eller läsa ut böckerna. Vad tror ni är enklast? ;)

Så, nu har jag fått pratat av mig ifrån socker-kicken =)

Efterlängtade låtar, liemän och dyra datordelar

Sitter och jagar låtar, har hittat två stycken som jag letat efter länge och den tredje är på väg ner också =) Första låten är Paul Oakenfold - Ready Steady Go, andra är Coldplay - God Put A Smile Upon Your Face och den sista som jag VERKLIGEN gillar är Depeche Mode - Dream On. Låtarna är gamla men ruskigt bra, alla är ifrån det första Alias-soundtracket som jag letat efter länge =P

Har skrivit en bit på boken ikväll, skrev om en sida men det är sådant som händer om man inte blir nöjd ;) Det är lite svårt att komma in i stämmningen nu, jag är ännu okoncentrerad och Bine har fått mig att tänka på Bleach så det går trögt. Men jag får nog se på lite kusliga och "sexiga" filmer för att få den rätta synen på mina liemän, eller snarare min lieman ;)

Nu är jag halvvägs framåt i mitt och brorsans data-projekt, projektets syfte är att göra min dator spelduglig och snabb. Det kostar kan jag meddela... 2000kr slängde jag iväg ikväll på delar, 2000kr till kommer jag att få ge men det är billigt efter vad jag sett tidigare då allt skulle ha kostat minst 6000kr. Får se om jag byter chassi också (chassi=dator burk) för det är själva chassins fel att datorn låter som den gör, det och faktumet att jag haft burken sedan jag skaffade dator vilket var en herrans år sedan... Efter chassit så måste jag ta itu med hårddiskarna, ju färre desto bättre, vilket betyder att jag måste köpa ûber-diskar på 1000gb typ. Min film/serie-disk har snart slut på minne som ligger på 500gb och får jag en HD-duglig dator så kommer jag spela en massa spel och se på 720-filmer =D Men det får bli när man är snuskigt rik, just nu väntar jag bara på att kunna köpa till dom extra delarna så brorsan kan montera ihop allt. Nästa månad kommer den nog vara redo :)

Inget jobb i morgon, trevligt att få sova men tråkigt att inga pengar rullar in. Får dock pengar för dom twinsticks jag gjort 1500kr är inte kattskit ;) Ska studsa i säng snart så man kommer upp i tid i morgon, ska hinna med att gå ut på minst två prommenader i morgon :)

Nytt år

Det är väl dags att inviga det nya året med ett inlägg, lite sen i starten men sådan är jag ;) I nyår firade jag med moster Ulrika och Magnus till klockan var halv tre på det nya året. Jobbade med twinsticks igår fram tills Bine hämtade mig och nu sitter vi hemma hos henne på varsin dator och är riktigt "sociala". Hon ser på en anime-serie som heter Bleach (ska sno serien sen...) som hon verkligen gillar, själv fattar jag inte så mycket eftersom hon sett tre säsonger nu, är inne på fjärde as we speak =P Själv skiver jag på bloggen, funderar på att skriva på boken men är så himla okoncentrerad att jag inte vet vilken planet jag är på XD

Hur säger man 2010? Två-tusen-tio? Eller tjugo-hundra-tio? Jag kör med två-tusen-tio, fattar inte hundra-grejen. Det är ju 2000-talet lixom, enligt min åsikt =P

RSS 2.0